Rigatoni paradicsomos tenger gyümölcsei szósszal
2011. június 27. írta: Galagonya13

Rigatoni paradicsomos tenger gyümölcsei szósszal

 Találtam a Metróban hatalmas zacskós fagyasztott vegyes tengeri herkentyűt, nagyon jó áron. Azóta, ha éhezve érünk haza, mindig ezt a tésztát készítem el. Hipp-hopp kész, és még különleges érzésünk is van. :)

Hozzávalók:

500 g tengeri herkentyű
olívaolaj
fél konzerv kockázott paradicsom
1 ek. worchestershire szósz

frissen őrölt bors
friss oregano
friss bazsalikom

 

3-4 evőkanálnyi olívaolajat felforrósítok egy serpenyőben és beleborítom a tengeri herkentyűket. Jól átkavarom, hogy mindenhol érje a forróság, sózom, adok hozzá 1 ek. worchestershire szószt, majd lefedem 10 percre. Hozzáöntöm a paradicsomot, rászórom a felvágott friss fűszereket, borsot, és hagyom még kb. 5 percig zubogni, hogy besűrűsödjön a szósz. A tésztát közben kifőzöm, majd tálalom. Extra szűz olívaolajjal még a végén meglocsolom az egész kupacot, és őrölök rá egy kis borsot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egykiskonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr983019323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása