Ragacsos csirkeszárny
2010. március 17. írta: Galagonya13

Ragacsos csirkeszárny

Apa egyszer evett egy kanadai pubban ilyet, vagy ilyesmit, amit aztán megcsinált nekünk itthon, és megtanította nekem is. Öcsikém imádja, de mindenki eszméletlen mennyiséget meg tud belőle enni. Nagyon jól néz ki a hatalmas csontkupac a tányérokon...

A csirkeszárnykat megtisztítottam, majd 3 részre vágtam, sóztam és átsütöttem őket olajban. Közben kikevertem a szószt, amihez 1 rész barbecue szósz kell, 1/3 annyi ketchup és ugyanennyi méz (1/3), lehet bele tenni chili szószt, vagy erős pistát, ízlés szerint. Ebbe forgattam bele a félig átsült szárnydarabokat, majd egy tepsibe rendeztem őket és beraktam a sütőbe. Addig sütöttem, amíg a szósz jó ragacsossá vált, karamellizálódott. Sült krumplit csináltam hozzá. Előfőztem felkarikázva, aztán olajban megsütöttem.

Kézzel evős!!

A bejegyzés trackback címe:

https://egykiskonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr181848471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kmariannaxyl 2010.03.19. 22:54:09

Ezt napokig tudnám enni, azt hiszem...
süti beállítások módosítása