Nagyon szeretek húst, nyakat, mindenfélét tölteni és szépen megvarrogatni. A varrónő nagymamám büszke lenne rám! Legközelebb neki csinálok!
Az egészben nincs semmi bonyolult, viszonylag hamar kész van és másnapra tökéletes reggeli.
A töltelék: 4 tojást megfőztem, kockákra vágtam tojásszeletelővel, 15 dkg gombát is apróra vágtam és megprároltam. Összekevertem a gombát a főtt tojással és beleütöttem még 1 nyers tojást is. Sóztam, friss oregánóval, borssal ízesítettem.
Ezt a tölteléket töltöttem bele a kecsanyakba, aminek az egyik végét már előre bevarrtam. Jól belenyomkodtam a tölteléket, hogy legyen benne bőven, mert itt most az a lényeg. Majd a nyak másik végét is összevarrtam. Ezután már csak a sütőbe kellett rakni és sült magától. 180 fokon, pirulásig.